Nieuwe website en helpdesk Informatiepunt Ventilatie

Publicatiedatum: 15-04-2013

Onlangs is de website www.informatiepuntventilatie.nl gelanceerd en een helpdesk geopend. Bewoners kunnen hier terecht met alle vragen over ventilatie. Goede ventilatie is van groot belang voor een gezonde woonomgeving.

Daarom Informatiepunt Ventilatie

Het Informatiepunt Ventilatie is een initiatief van de Woonbond, Vereniging Eigen Huis, De Vereniging Leveranciers Luchttechnische apparaten (VLA), VACpunt Wonen en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het initiatief wordt ondersteund door Milieu Centraal.

De website www.informatiepuntventilatie.nl en helpdesk helpen bewoners op weg naar een gezondere leefomgeving. Dat is nodig omdat in veel Nederlandse woningen de lucht ongezond is, zo blijkt uit onderzoek. Één op de tien woningen heeft schimmel en in veel huizen is binnen meer fijnstof aanwezig dan buiten. Dit kan leiden tot gezondsheidsklachten. Informatiepunt Ventilatie helpt u graag met algemene vragen over goede ventilatie. Bij specifieke vragen verwijzen zij u door naar de juiste partij.  

Energielijn

Heeft u vragen over uw woonsituatie? Of heeft u vage klachten zoals overlast van lawaai, tocht of gezondheidsklachten? Bel met de Energielijn van de Woonbond (voor huurders) via 020 - 551 77 22.

Deel deze pagina