Open huis nieuwbouwproject De Bestenhof zaterdag 15 december

Publicatiedatum: 04-12-2012

Het nieuwbouwproject De Bestenhof aan ’t Zwin in Ammerzoden is bijna klaar. Op zaterdag 15 december zet Woonstichting De Kernen daarom van 10.00 tot 12.00 uur de deuren open. Belangstellenden kunnen de woningen en appartementen binnen bezichtigen tijdens het Open Huis.

Voordelen De Bestenhof

Het plan wordt begin 2013 opgeleverd, mensen kunnen er snel in. De ligging is gunstig; dichtbij het centrum van Ammerzoden en dus dichtbij alle voorzieningen en winkels. Ammerzoden ligt erg gunstig ten opzichte van steden als Den Bosch en een plaats als Zaltbommel. Bovendien zijn de woningen bijna klaar. Mensen zien nu wat ze kopen. Alle woningen hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en een fraaie uitstraling. Heerlijk nieuw wonen in 2013.

Prijzen verlaagd

De appartementen en tweekappers zijn 15% in prijs verlaagd. Meer informatie op www.bestenhof.nl of makelaar van Nieuwdorp, T (0418) 512 474.

Het nieuwbouwplan

Vlakbij het centrum van Ammerzoden realiseert De Kernen het kleinschalige nieuwbouwplan De Bestenhof. Een project met zowel huur- als koopwoningen. Er staan vier twee-onder-éénkapwoningen en 18 fraaie, ruime appartementen, waarvan 9 huur en 9 koop. De appartementen zijn ruim: 94 m2 tot 129 m2 groot. En ze zijn verdeeld over twee grote stadsvilla’s. De uitstraling van deze kleine nieuwe wijk is jaren ’30.

 

Deel deze pagina