Ruim 100 bezoekers op Voorjaars Woonmarkt in Hedel

Publicatiedatum: 23-04-2012

Zaterdag 21 april jl. heeft De Kernen ruim 100 bezoekers verwelkomt op de Voorjaars Woonmarkt aan de Korenstraat 1 in Hedel. Daarmee is deze woonmarkt succesvol. Bezoekers hebben veel belangstelling voor het kopen van de eigen huurwoning, een bouwkavel of een nieuwbouwwoning of bestaande woning.

Bij deze woonmarkt zijn diverse partijen betrokken; de Rabobank Bommelerwaard en Notaris Kampschoër gaven een presentatie over alle zaken rondom koop. Van den Oever Lekker Wonen uit Hedel toonde hoe je een woning sfeervol in kunt richten en kent ook een wooncheque toe van € 500 aan de winnaar van een prijsvraag. De Makelaars Van Altena, Nieuwdorp Makelaardij en Moolenaar Makelaardij zijn in gesprek gegaan met de bezoekers die interesse hebben in de nieuwbouw in de Bommelerwaard.

Nieuwbouw in de Bommelerwaard 

De nieuwbouw die zaterdag is gepresenteerd is veelzijdig; van starterswoningen tot en met twee-onder-eenkapwoningen. Het betreft de projecten De Bestenhof in Ammerzoden, De Bogerd in Well, De Pauwenhof in Nieuwaal, Molenkamp in Brakel, Weikesstraat in Alem, De Buurt in Zuilichem en Oostvleugel in Poederoijen.

Winnaar prijsvraag Woonmarkt

Op maandag 23 april is de winnaar van de prijsvraag bekend gemaakt. Zie de homepage www.dekernen.nl

 

Deel deze pagina