Start bouw Kulturhus Ophemert een feit

Publicatiedatum: 18-04-2012

Burgemeester van Neerijnen, Alex van Hedel, voorzitter van het bestuur i.o. van het Kulturhus, Hanny Kapelle en directeur-bestuurder van Woonstichting De Kernen, Marinus Kempe, hebben op 17 april jl. een grote box onthuld die op symbolische wijze het startsein markeert van de start van de bouw van het Kulturhus. In deze box kunnen alle inwoners van het dorp Ophemert hun idee voor een naam voor het Kulturhus deponeren.

De box staat op twee locaties, een bij de Prins Willem Alexanderschool en een bij de middenstand. De bouw van het Kulturhus heeft op zich laten wachten, maar is nu in volle gang. Voor de winter zijn de heipalen de grond in gegaan, nu ligt de fundering er. De gemeente Neerijnen, het bestuur i.o. en De Kernen benadrukken tijdens hun toespraak ter plaatse het belang van de komst van het Kulturhus; iedere inwoner van Ophemert gaat hier profijt van hebben.

Zorggeschikte woningen

Het Kulturhus krijgt ook 10 zorggeschikte huurappartementen. De verwachting is dat deze in het voorjaar van 2013 opgeleverd worden.  

Fotobijschrift: Box onthuld door (vlnr) Marinus Kempe, directeur-bestuurder Woonstichting De Kernen, Hanny Kapelle, voorzitter bestuur i.o. Kulturhus, Alex van Hedel, burgemeester gemeente Neerijnen.

Deel deze pagina