Start bouw voorbereid in Wamel en Boven-Leeuwen

Publicatiedatum: 28-09-2011

John van Wanrooij, directeur Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en Marinus Kempe, directeur-bestuurder van Woonstichting De Kernen zijn het roerend met elkaar eens: het is goed dat er weer gebouwd gaat worden in deze twee dorpen, waar de organisaties samenwerken in de projecten Kloosterhof en Leeuwenborgh.

Kloosterhof Wamel

“Natuurlijk zijn onze huurwoningen in plan Kloosterhof allang gerealiseerd, evenals een groot deel van de koopwoningen”, geeft Marinus Kempe aan. “Maar toch is het fijn te zien dat het plan bijna klaar is, op vier tweekappers en een vrijstaande woning na. Gemeente en alle huidige bewoners zijn zeer tevreden over de kwaliteit van wonen die Kloosterhof biedt. Ook zij zien de nieuwe woningen en hun bewoners met plezier tegemoet.”

“We zijn volop bezig de bouw voor te bereiden en starten over een aantal weken definitief met deze laatste woningen” zegt John van Wanrooij. “De enkele nog niet verkochte woning zal ongetwijfeld zichzelf verkopen tijdens de bouw. Zien bouwen doet kopen, daarvan zijn wij overtuigd.”

Leeuwenborgh Boven-Leeuwen

“Dat geldt ook voor plan Leeuwenborgh in Boven-Leeuwen. Hier is het bestemmingsplan inmiddels onherroepelijk en een groot deel van alle woningtypen –tweekappers, rijwoningen en appartementen- is verkocht. Ook hier komen prachtige woningen, waar de resterende kopers zeker op af komen als ze de bouw in volle gang zien.”

“Wij kijken ondertussen uit naar de bouw van de huurwoningen”, valt Marinus Kempe bij. “Onze aannemer begint eerst met het bouwrijp maken van de grond, binnenkort is er volop activiteit in Boven-Leeuwen!” 

Informatie

Informatie over de nog beschikbare woningen: www.vanwanrooij.nl, www.kloosterhofwamel.nl en www.leeuwenborgh.info

 

Deel deze pagina