Start verkoop bouwkavels Hof van Gameren

Publicatiedatum: 11-03-2013

Op 13 maart 2013 start Waalwaardwonen met de verkoop van negen riante bouwkavels binnen 'Hof van Gameren'. De kavels variëren van 500 m2 tot ruim 1.300 m2.

Tot woensdag 10 april 12:00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven bij de gemeente Zaltbommel, Hogeweg 11 te Zaltbommel. Na afloop van de inschrijftermijn worden de kavels door de gemeente toegewezen op basis van de rangorde op de gemeentelijke wachtlijst.

Inschrijven

Inschrijven kan door tijdens kantooruren een afspraak bij de gemeente Zaltbommel te maken. Of door het inschrijfformulier te downloaden via de site www.waalwaardwonen.nl/hofvangameren en deze daarna bij de gemeente in te leveren. Degene die in aanmerking komt voor een bouwkavel wordt door de makelaar van Waalwaardwonen uitgenodigd voor een verkoopgesprek.

Hof van Gameren

Het plan gaat, naast de negen bouwkavels, uit van 41 koopwoningen, 27 huurwoningen en een kerk voor de Hersteld Hervormde Gemeente Gameren. De gronden worden in het najaar van 2013 bouwrijp gemaakt. Dit betekent voor u dat u vanaf begin 2014 kunt starten met de realisatie van uw droomhuis in Gameren. Meer informatie vindt u op www.hofvangameren.nl.

Over Waalwaardwonen

De samenwerking tussen BNG (Bank Nederlandse Gemeenten ) en De Kernen is georganiseerd in ‘Waalwaardwonen’. Waalwaardwonen ontwikkelt het stedenbouwkundig programma en zorgt dat de grond bouwrijp wordt gemaakt. Daarna draagt Waalwaardwonen de deelgebieden over aan ontwikkelaars en de kavelkopers.

Meer informatie op www.hofvangameren.nl  en www.facebook.com/hofvangameren  Twitter @hofvangameren

 

 

Deel deze pagina