Start verkoop Het Leeuwse Veld groot succes!

Publicatiedatum: 30-05-2013

Op woensdag 29 mei j.l. is de verkoop van nieuwbouwplan Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen gestart in restaurant De Twee Linden. Onder grote belangstelling van ca. 100 mensen zijn het nieuwe woonmilieu, de diverse woningtypen en de bouwkavels in de 1e fase gepresenteerd.

De enthousiaste reacties van het publiek zijn veelbelovend. De makelaars (Van Erp, Van der Krabben en Dolron Rivierenland), Van Wanrooij Projectontwikkeling en De Kernen zijn de hele avond druk in gesprek geweest met de vele ge├»nteresseerden. "Dat de architectuurstijl en het nieuwe woonmilieu met veel groen en ruimte de mensen aanspreekt geeft vertrouwen," zegt Van Wanrooij, die er samen met De Kernen alles aan doet om van Het Leeuwse Veld een groot succes te maken. 

Kansen door Duokoop

In Het Leeuwse Veld komen verschillende rijwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Voor starters zijn er veel mogelijkheden in dit nieuwe plan. Er zijn dan ook veel jongeren geweest die informatie kregen over het kopen zonder de grond op basis van de Duokoopregeling. Dit biedt jongeren volop kansen om toch te kunnen kopen. De grond wordt namelijk losgekoppeld van de woning, wat financiering eenvoudiger maakt. Overigens kan de grond op elk later gewenst moment alsnog worden aangekocht tegen de vooraf vastgestelde waarde. 

www.hetleeuwseveld.nl

Deel deze pagina