Sympathieke zonne-actie van Tenten Solar in samenwerking met De Kernen

Publicatiedatum: 25-06-2019

Twee verenigingen hebben voortaan zonne-energie. Tenten Solar, de organisatie die op bijna 3.000 huurwoningen van De Kernen zonnepanelen heeft gelegd, laat een sympathiek cadeau achter: gratis zonnepaneleninstallaties voor twee verenigingen. De winnaars zijn op 24 juni jl. in het zonnetje gezet.

Actie

In het bewonersblad van De Kernen is in december 2018 een oproep gedaan voor de gratis zonnepanelenactie voor verenigingen in het werkgebied van De Kernen. Tenten Solar wilde graag iets duurzaams achterlaten in het gebied na de grootschalige actie. Onder de inzenders heeft Tenten Solar twee installaties verloot van elk tien zonnepanelen. De gelukkige winnaars zijn Voetbalverenging Varik Heesselt DSS ’14 en Seniorenvereniging De Beuk in Rossum. De verenigingen kunnen met zonne-energie langdurig besparen op de energiekosten. Een mooie duurzaam cadeau dus.

foto 1: Bram Reukers (Tenten Solar) feliciteert mevrouw Rutten. Overige op de foto (midden Martijn Klaassen en rechts Bart Tenten, Tenten Solar).
foto 2: Bram Reukers feliciteert mevrouw Van Doorn van Seniorenvereniging De Beuk in Rossum.

 

 

Deel deze pagina