Thema-avond inbraakpreventie

Publicatiedatum: 09-10-2012

Hoe veilig is uw woning? Op maandag 22 oktober organiseert de gemeente Neerijnen in samenwerking met de politie een thema-avond inbraakpreventie. Het doel van de avond is om inwoners bewust te maken van hun gedrag en om het aantal woninginbraken terug te dringen. De avond begint om 19.15 uur in De Koeldert in Waardenburg.

De donkere dagen staan weer voor de deur. In deze periode kunnen inbrekers hun slag slaan. Tijd voor meer informatie om inbraken te voorkomen. Burgemeester van Hedel opent de avond, daarop volgend geeft de teamchef van de politie een toelichting op de Neerijnense inbraakcijfers. Vervolgens krijgt u preventietips van de politie.

Tijdens de thema-avond is een aantal ‘stands’ ingericht om u informatie te geven. Onderwerpen als Meld Misdaad Anoniem, Buurtbemiddeling en Burgernet komen daar aan bod. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van de woningbouwverenigingen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook is er een PKVW-gecertificeerd bedrijf (Politie Keurmerk Veilig Wonen) om u informatie te geven over goed hang- en sluitwerk.

Wilt u concrete tips om woninginbraak te voorkomen? Kom dan naar de thema-avond inbraakpreventie. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan, uiterlijk tot 19 oktober, via infoneerijnennl of 0418-656565

Deel deze pagina