Wat mij bezighoudt?

Publicatiedatum: 16-04-2010

Dag lezer, als directeur-bestuurder Van De Kernen stel ik me graag aan u voor. Niet alleen persoonlijk of via ons magazine PIT, maar nu ook via mijn weblog. Het is een beetje een kunstmatige situatie, met u ‘praten’ via ‘het net’. Als ik ‘live’ tegenover u had gezeten...

....had u waarschijnlijk allang gevraagd: “Wat heeft u toch voor een vreemd accent?”. Laat ik het ook in deze digitale ambiance maar verklappen: ik kom niet uit deze streek, maar uit Zeeuws-Vlaanderen. Dat weet u dan alvast van mij. Mijn vader was architect en werkte veel voor de sociale woningbouw. Mijn interesse in bouwen is dus bijna aangeboren en gaat al heel wat jaren mee. Maar: nieuwe tijden, nieuwe ontwikkelingen. Op het gebied van woningbouw, en ook op het gebied van communicatie. Dus praten u en ik nu ook met elkaar over woningbouw via ‘het net’.

Hoewel het best een stap is zo publiekelijk mijn mening te geven over bouw- en woonaangelegenheden, heeft het zeker voordelen! U weet wat mij (en ons, De Kernen) bezighoudt. En nog beter: u kunt ook úw reactie geven. Zo weet ik weer wat u denkt en vindt. Onze woonstichting is vanaf 1 januari weliswaar twee keer zo groot geworden, juist nu wil ik graag dicht bij onze klanten blijven staan, in alles wat we doen.

Zo ben ik erg blij dat we nu een leefbaarheidsfonds hebben opgericht. Daar moet u als klant trouwens wel iets voor doen! Ik ben benieuwd naar uw ideeën en naar wat u bezighoudt. Zoek mij dus vooral op, ook hier op het internet!

Tot ziens!

Marinus Kempe

Deel deze pagina