Wat we wel doen….

Publicatiedatum: 16-05-2013

Nog even en u denkt dat De Kernen stil zit. Alle berichten in de media over het terugbrengen van nieuwbouwprojecten stemt nog steeds niet positief. Het klopt wél dat we minder bouwen. We bouwen liever niet voor de leegstand én we willen geen onnodige risico’s nemen. Wel kiezen we voor ....

...bouwen waar behoefte aan is op locaties waar  ‘muziek’ in zit. Een paar voorbeelden noem ik graag; denk aan Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen. Een uitstekend centraal en landelijk gelegen nieuwbouwwijk met huur- en koopwoningen met een prachtige Coolnature speelplek. De verkoop ervan start al snel, op 29 mei aanstaande! En we adverteren de huurwoningen in de loop van dit jaar.

Verder leveren we binnenkort een mooie kleine wijk op van huur- en koopwoningen in het pittoreske Alem. Ook starten we met de bouw van huurwoningen in Appeltern. Dit is een unieke kans; we hebben in dit dorp de afgelopen 26 jaar geen nieuwe huurwoningen gebouwd namelijk. En ook Bruchem, Gameren en Nederhemert krijgen de komende jaren nog een mooie uitbreiding, passend bij het dorp. In Ammerzoden staat het mooie project Bestenhof ('t Zwin) waar nog koop- en huurmogelijkheden zijn. En we verduurzamen tot slot een groot deel van onze woningen. Dit betekent dus niet nog méér bouwen, maar nog meer renoveren, zodat onze klanten nog vele jaren fijn kunnen wonen. Uiteraard maken we de woningen energiezuiniger, dat is altijd uitgangspunt. We steken dus veel energie in de goede dingen!

 

Deel deze pagina