Winter Woonmarkt groot succes

Publicatiedatum: 30-01-2012

Op zaterdag 28 januari heeft De Kernen een groot aantal bezoekers op haar kantoor in Beneden-Leeuwen verwelkomd. Deze markt is georganiseerd om mensen te informeren over een divers aanbod van koop- en huurwoningen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

De woonmarkt stond in het teken van Hollandse nuchterheid en de winter. Er was erwtensoep, warme chocolademelk en de mensen konden zich verwarmen bij vuurkorven. Een aantal enthousiaste medewerkers van De Kernen heette de mensen welkom.

Gunstig aanbod

In vergelijking tot andere delen van Nederland is het woningaanbod van De Kernen gunstig in prijs/kwaliteitverhouding. Dat geldt voor zowel de huur- als de koopwoningen. Het aanbod varieert van zeer ruime huurwoningen voor inkomens boven de € 43.000,- bruto tot aantrekkelijk geprijsde kluswoningen of goed onderhouden bestaande woningen. Twee nieuwbouwprojecten zijn uitgelicht: Wolterborgh in Boven-Leeuwen en Centrumplan Dreumel.

Huurders die kunnen kopen

Ook is een aantal klanten van De Kernen voor de Winter Woonmarkt uitgenodigd, die in aanmerking komen om hun huurwoning te kopen. Om mensen wegwijs te maken in het kopen van een woning, hebben een notaris en een hypotheekadviseur de bezoekers belangrijke informatie gegeven waar een koper mee te maken krijgt.

Fotobijschrift: Drukte op de Winter Woonmarkt


 

 

 

 

 

Deel deze pagina