Woningzoekende? Geef uw e-mailadres aan ons door!

Publicatiedatum: 12-12-2013

16 Corporaties uit vier regio’s (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Bommelerwaard, Rivierenland en Land van Heusden en Altena) gaan medio 2014 samenwerken.

Er komt een nieuw systeem voor de verdeling van sociale en vrije sector huurwoningen en koopwoningen. En er komt een gezamenlijke website voor woningzoekenden. Op deze website kunnen woningzoekenden straks met één inschrijving reageren op het woningaanbod van alle deelnemende corporaties.

Zijn uw gegevens compleet?

Om goed van start te gaan, is het belangrijk dat de gegevens in ons systeem zo compleet mogelijk zijn.

 

Digitaal communiceren

In het nieuwe woonruimteverdeelsysteem willen wij graag snel en efficiënt met u communiceren. Daarvoor hebben wij uw e-mailadres nodig. Geeft u dit vóór 31 december 2013 aan ons door? Heeft u geen e-mailadres? Kijk dan of u gebruik kunt maken van een e-mailadres van familie, vrienden of kennissen of maak er zelf een aan.

Geef alstublieft uw mailadres door op...

  • Bent u ingeschreven bij Wonen Bommelerwaard, ga naar www.wonenbommelerwaard.nl, log in op uw persoonlijke pagina en vul hier uw e-mailadres in.
  • Bent u ingeschreven bij Woongaard, ga dan naar www.woongaard.com, log in op uw persoonlijke pagina en vul hier uw e-mailadres in.

Heeft u al eerder een e-mailadres opgegeven? Controleer dan op uw persoonlijke pagina of dit nog steeds het goede e-mailadres is.

Nog vragen? 

Bel of mail ons gerust.

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina