Woonmarkt Bommelerwaard 14 en 15 maart: nieuwbouw, bestaande bouw, kavels

Publicatiedatum: 19-02-2013

In Kulturhus De Leyenstein in Kerkdriel is op 14 en 15 maart 2013 voor de vierde keer de Woonmarkt Bommelerwaard. Op deze Woonmarkt treffen bezoekers een ruim aanbod van bestaande bouw, nieuwbouw en bouwkavels. En kunnen bezoekers hun vragen over de koop van een woning stellen aan financieel specialisten en notarissen.

Vierde editie Woonmarkt Bommelerwaard op 14 en 15 maart a.s.

Een ruim aanbod waar mensen uit kunnen kiezen, dat is waar De Woonmarkt 2013 dit jaar voor staat. De organisatie van de Woonmarkt benadrukt dat dit een periode is van veel aanbod op de markt. Het is een kopersmarkt: ruime keuze tegen scherpe prijzen. Ook betekent het voorlopig de laatste mogelijkheden voor het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wat biedt de woonmarkt? 

Woonstichting De Kernen introduceert een interessante starterslening voor nieuwbouwwoningen en presenteert diverse bestaande en nieuwbouwwoningen en kavels. Bezoekers treffen er verschillende projectontwikkelaars met nieuwe projecten. Woningstichting Maasdriel start met de verkoop van de appartementen in het Centrumplan Kerkdriel. Woonlinie presenteert nieuwe vrijstaande woningen en tweekappers in de BinnenVergt en haar aanbod voor bestaande bouw. De makelaars hebben een breed palet aan diverse bestaande woningen en de banken en notaris leggen uit wat de financieringsmogelijkheden zijn en wat er bij de koop van een huis komt kijken. De gemeenten Zaltbommel en Maasdriel zijn uiteraard ook vertegenwoordigd. Zij starten met de verkoop van nieuwe bouwkavels en vertellen alles over het wonen en leven in deze gemeenten.

Data, tijden, locatie

14 en 15 maart: 17.00 -20.00 uur

Kulturhus De Leyenstein, Bernhardstraat 2 in Kerkdriel. 

Toegang is gratis.

Parkeren kan in de directe omgeving.

Deelnemers 

ABB Ontwikkeling B.V.

Architecten Associatie Zaltbommel BV

Berlaere Vastgoedontwikkeling B.V.

BM Projectontwikkeling B.V.

Gemeente Maasdriel

Gemeente Zaltbommel

Gerard Vos Makelaardij & TaxatiesGrekas BV

HIB Bommelerwaard

Hobo

Hofstede makelaardij

ikzoekuwhuis.nl

Jansen Bouwontwikkeling

Makelaars van Altena

Margreet Leber interieur- en verkoopstyling

Molenaar Makelaardij

Nieuwdorp Makelaardij O.G.

Rabobank Bommelerwaard

Reuvers Bouw en Ontwikkeling

SNS Bank

Staton Bouw

Thunissen Ontwikkeling BV

Van der Maazen Duruzame Ontwikkeling bv

Van Kessel en Smit

Van Wanrooij projectontwikkeling

VillaDelphia

Woningstichting Maasdriel

Woonlinie

Woonstichting De Kernen

Organisatie Woonmarkt

In de organisatie van de Woonmarkt Bommelerwaard zitten gemeente Zaltbommel, gemeente Maasdriel, Woonlinie, Woningstichting Maasdriel, Woonstichting De Kernen, De Rabobank en Huis Info Bommelerwaard (HIB).

Meer informatie op www.zaltbommel.nlwww.maasdriel.nlwww.woonlinie.nlwww.woningstichtingmaasdriel.nlwww.dekernen.nl, www.rabobank.nl/bommelerwaard.

 

Deel deze pagina