Woonstichting De Kernen zoekt een medewerker receptie voor 25 uur per week

Publicatiedatum: 06-07-2018

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarbij je wordt uitgedaagd om ook buiten je vakgebied mee te denken. Dit doen we samen met collega’s en maatschappelijke partners. Wil je weten hoe dat werkt? Kijk verder op https://www.dekernen.nl/over-ons/wie-zijn-wij/netwerkorganisatie/

Medewerker receptie

Graag vullen we deze vacature zo spoedig mogelijk in. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en iedere ochtend van 8 tot 13 uur het eerste aanspreekpunt. Zowel telefonisch als aan de balie sta je onze klanten vriendelijk te woord. Je beheert de info mailbox en ondersteunt bij het versturen van mailingen. Daarnaast beheer je samen met je directe collega het digitale post- en archiefsysteem en doe je licht administratief werk.

Wij vragen

Minimaal MBO werk- en denkniveau met een dienstverlenende achtergrond. Ben je sociaal en communicatief vaardig, stressbestendig en spreek je naast goed Nederlands ook een aardig woordje Engels of Duits? Heb je een verzorgd voorkomen, ben je digitaal vaardig en heb je ervaring in een vergelijkbare functie? Heb je gastvrijheid in je genen? En heb je tot slot een prettige telefoonstem? Reageer dan vóór 13 juli door je cv en korte motivatie toe te sturen via de mail solliciterendekernennl.

Wat bieden wij?

Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden prima; de functie is ingedeeld in schaal D (minimaal € 2.157 maximaal € 2.714 bij een fulltime dienstverband ). Wij volgen de CAO Woondiensten en investeren veel in persoonlijke ontwikkeling. We bieden en vragen flexibiliteit en bij ons neem je je verantwoordelijkheid. Wij bieden eerst een overeenkomst voor 1 jaar. Voor de aanstelling vragen wij een recente verklaring van goed gedrag (VOG).

Over De Kernen

Bij De Kernen zetten 50 mensen zich elke dag in om goed wonen in de 35 dorpen waarin onze circa 4.500 klanten wonen, mogelijk te maken. Ons werkgebied ligt in de Bommelerwaard, Land van Maas en Waal en Tielerwaard. De 35 dorpen liggen in een van de zes gemeenten: Druten, Maasdriel, Neerijnen, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel verdeeld. Kijk voor meer informatie op www.dekernen.nl.

Contact

Voor vragen kun je in de ochtend contact opnemen met Petra Sprang (Teamleider Wonen) op telefoonnummer 088 - 5824000. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 24 juli.

Deel deze pagina