Aannemers Kuypers, Van der Vliet en Van Wijnen tekenen contract voor dagelijks onderhoud met De Kernen

Publicatiedatum: 01-04-2022

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Marinus Kempe, Anton Troeijen, Harry Kuypers, Cor van Miltenburg

Op woensdag 31 maart jl. hebben Marinus Kempe, directeur-bestuurder van woonstichting De Kernen, Anton Troeijen, hoofd onderhoud en beheer, namens Van Wijnen Rosmalen, Harry Kuypers, directeur van Kuypers Zorg voor Vastgoed en Cor van Miltenburg, eigenaar van Bouwbedrijf Van der Vliet een driejarig dagelijks onderhoud- en mutatiecontract getekend. Met deze partijen heeft De Kernen een duurzame samenwerking voor goed onderhoud van haar woningbezit. De drie partijen schenken gezamenlijk drie parkbankjes voor plaatsing nabij woningen van De Kernen.

 

Duurzaam samenwerken aan optimaal onderhoud
Met het tekenen van het driejarig contract zetten zij de langdurige en duurzame relatie door voor het dagelijks- en mutatieonderhoud van 5.200 woningen. De werkzaamheden van de drie partijen zijn gericht op het onderhoud van de woningen van De Kernen en daarmee een verbeterde dienstverlening aan huurders, een hogere technische kwaliteit en kostenreductie.

De drie partijen treden namens De Kernen de huurder tegemoet. De regionale servicedesks fungeren daarbij als verlengstuk van de woningcorporatie. Daar komen de storingsmeldingen, reparatieverzoeken en onderhoudsaanvragen binnen en ook daar worden de werkzaamheden in gang gezet. Zij zijn 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar.

Samenspel De Kernen en aannemers
Kuypers, Van Wijnen en Van der Vliet geven met de onderhoudswerkzaamheden gezamenlijk invulling aan de zorg en tevredenheid van de huurder. Dat doen ze samen met de eigen servicedienst van De Kernen die de kleinere reparaties uitvoert. 

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Marinus Kempe, Anton Troeijen, Harry Kuypers, Cor van Miltenburg

 

Deel deze pagina