De Kernen neemt maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen

Publicatiedatum: 16-03-2020

De maatregelen om het Coronavirus in te dammen, zijn fors aangescherpt. De Kernen volgt deze maatregelen in het belang van de gezondheid van onze huurders, relaties en medewerkers. Dat heeft onze hoogste prioriteit.

Is De Kernen nog bereikbaar?
Wij zijn telefonisch en digitaal goed bereikbaar.  Wij voeren alleen spoedreparaties uit, mits onze huurders of medewerkers niet ziek zijn. Huurders kunnen gewoon bellen en vragen stellen. Wij verzoeken mensen niet naar ons kantoor te komen, maar om te bellen of mailen. 

Ik heb een afspraak bij mij thuis. Gaat deze gewoon door?
Voor onze medewerkers geldt dat wij de richtlijn van het RIVM volgen. Dit kan leiden tot meer ziekteverzuim en minder beschikbare collega’s om naar afspraken te komen. En dat afspraken misschien verzet moeten worden. Spoedeisende werkzaamheden krijgen voorrang.

Als een medewerker van De Kernen bij mij thuis komt, is dat dan veilig?
Onze medewerkers en aannemers volgen het advies van RIVM. Bij griep- of verkoudheidsklachten, blijven zij thuis. Medewerkers die bij mensen op afspraak komen, nemen zelf extra maatregelen. Zij volgen het advies van RIVM door regelmatig hun handen te wassen. Bent u zelf verkouden bent, hoest u of heeft u koorts? Dan vragen wij u telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen. Wij overleggen met u wat een goed tijdstip is voor een nieuwe afspraak.

Ik heb een afspraak op kantoor of wil langskomen. Kan dat?
Heeft u een afspraak op kantoor? Dan vragen wij u deze te verzetten. Wij werken momenteel met een kleine bezetting op kantoor en de overige medewerkers werken vanuit huis. Op ons kantoor hebben wij extra maatregelen genomen. We maken deurposten, tafels en stoelen vaker schoon. Wij houden afstand van elkaar. Afspraken met derden schorten wij op. 

Dragen medewerkers van De Kernen een mondneusmasker?
Medewerkers van De Kernen dragen geen mondneusmasker. Dit wordt voor mensen in het openbaar niet geadviseerd. Om verspreiding te voorkomen moeten juist zieke mensen een mondneusmasker dragen. Als het masker niet goed wordt gebruikt (te lang gedragen, hergebruik, aanraken van de buitenkant met de handen) geeft dit juist een groter risico op besmetting.

Wat doet De Kernen dan wel?
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft De Kernen haar medewerkers geïnformeerd over het advies van RIVM:

  • Bij verkoudheid, hoest of koorts: blijf thuis. En beperk sociale contacten. En houd afstand van elkaar.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden