Missie, visie, strategisch plan

Koers houden

Woonstichting De Kernen is op 1 januari 2010 ontstaan door de fusie van Waterborgh Wonen uit Beneden-Leeuwen en Woningstichting De Vijf Gemeenten uit Hedel. Wij werken vanuit één kantoor in Hedel. In Beneden-Leeuwen kunnen we klanten ontvangen in het Dienstencentrum aan de Van Heemstraweg 50. 

In 36 dorpen staan 4.500 van onze huurwoningen. Wij maken goed wonen mogelijk voor mensen met een lager inkomen. Ook is een prettige buurt belangrijk voor onze klanten. Daarom is er ook aandacht voor leefbaarheid. Dat doen we samen met andere organisaties, zoals gemeenten en welzijns- en zorginstellingen.

Visie - dorpen in balans

Wij willen dorpen in balans houden met zorg voor kwaliteit van wonen én kwaliteit van leven. Dat is maatwerk. Wij kijken per dorp wat er nodig is en passen onze aanpak hierop aan.  

Missie - Kwaliteit van wonen én kwaliteit van leven

Wij willen zorgen voor kwaliteit van wonen én kwaliteit van leven. Daarom hebben we een divers woningaanbod van goed onderhouden woningen. Onze klanten kunnen hun woning naar eigen wens en smaak aanpassen door de keuzemogelijkheden die we bieden. We zorgen voor kwaliteit van leven door maatschappelijke organisaties te ondersteunen in het realiseren van welzijn- en zorgvoorzieningen. We jagen leefbaarheidinitiatieven aan door ons fonds 'Geld voor onze Buurt'. Vanzelfsprekend betekenen kwaliteit van wonen én kwaliteit van leven dat we oog hebben voor duurzaamheid in alles wat we doen.  

Klant tevreden

De klant staat centraal in alles wat we doen. Van het informeren van een nieuwe huurder tot en met het ontwikkelen van een nieuwbouwproject. Het hele jaar door meten we hoe tevreden onze klanten zijn over onze dienstverlening. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren en laten aansluiten bij de wensen van onze huurders.  

Ons strategisch beleidsplan 2016 - 2020

Lees hier ons strategisch beleidsplan. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden