Onze organisatie

Onze organisatie en governance

Bij De Kernen zetten 52 mensen (inclusief parttimers) zich elke dag in om goed wonen in de 35 dorpen waarin onze circa 4.500 klanten wonen, mogelijk te maken.

Het werkgebied van De Kernen ligt in de Bommelerwaard, Land van Maas en Waal en Tielerwaard. De 35 dorpen liggen in een van de zes gemeenten: Druten, Maasdriel, Neerijnen, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel verdeeld. Onze klanten bedienen wij zo veel als mogelijk vanuit rayonteams. 

Samenwerken en netwerken

We werken intensief met elkaar samen, zowel intern als extern. Regionale en nationale partijen zoeken wij actief op. De Kernen is lid van:  

SWR

De Kernen trekt samen op met met acht andere woningcorporaties in het rivierengebied, samen verenigd in Samenwerkende Woningcorporaties Rivierenland.

Aedes
De Kernen is lid van de branchevereniging van woningcorporaties.

Corporate Governance

Met Corporate Governance geven wij aan hoe De Kernen goed, efficiĆ«nt en verantwoord georganiseerd is. We zijn immers een maatschappelijke onderneming. Dit uit zich onder meer in een integriteitsbeleid, integriteitscode en klokkenluidersregeling, evenals in een zorgvuldig en onafhankelijk aangestelde Raad van Commissarissen

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden