Werken bij De Kernen

Vacature medewerker Vastgoedbeheer

Van een werkgever als De Kernen mag je dynamiek verwachten. Bij ons werk je in een boeiende omgeving waarin professionaliteit hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden samen- en netwerken belangrijk, net als autonomie en zelfstandigheid. Ook hechten we er veel belang aan dat iedereen een goede verbinding kan maken met het eigen vakgebied en de rest van de organisatie, de klant en externe partijen.

De Kernen is een goede werkgever met oog voor de kwaliteiten en levensfase van elke medewerker. We hanteren de CAO-woondiensten en het zogeheten cafetaria-model, waarmee een deel van de arbeidsvoorwaarden flexibel is. Bij De Kernen werken 52 mensen.

Jouw werk

Door te werken bij De Kernen draag je bij aan goed wonen in ons werkgebied voor mensen met een smalle beurs. Aantrekkelijk werk, waarbij je midden in de maatschappij staat en zelf een bijdrage levert aan de kwaliteit van wonen en leven in de dorpen waarin De Kernen huurwoningen heeft. 

Jongeren en stagiaires - erkend leerbedrijf

De Kernen stimuleert jongeren door samen met onder andere docenten van het Pax Christi-college in Beneden-Leeuwen, jaarlijks enkele themaweken over wonen te verzorgen. De Kernen is een erkend leerbedrijf. We bieden jongeren stage- en afstudeerplaatsen. En we stimuleren het realiseren van leerlingbouwplaatsprojecten. De Kernen is een erkend leerbedrijf. Wij zijn aangesloten bij de samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB)

Werken in de corporatiesector. Ook iets voor jou?

Werk mee aan Ruimte voor Mensen

Deel deze pagina